Samen stap voor stap

De kracht van samen

Leon Stevense Personal Training werkt gericht op de persoon, vanuit een scala aan ervaringen en certificeringen gaan wij serieus te werk. We maken schema’s die alleen gelden voor de betreffende sportvriend. Elk mens is anders en elk mens reageert ook verschillend op zware en lichte trainingen. Om tot een optimaal resultaat te komen werken we samen met de hiernaast genoemde professionals. Elk gesteld doel wordt dus ondersteund door het collectief en daar heeft elke sportvriend zijn of haar voordeel aan.

Trifora Health- en Fitnessclub www.trifora.nl
Paleo Bro’s www.paleobros.nl
Pro-F Fysiotherapie www.pro-f.nl
Voedingconditie www.voedingconditie.nl

Geen klanten maar sportvrienden

Als klant koopt u een product naar keuze en betaald daarvoor het gevraagde bedrag. Vaak wordt het ingepakt en/of neemt u het mee naar huis en maakt gebruik van het product. Veelal weet de verkoper niet eens waar of wanneer u het product gebruikt en/of u tevreden bent.
Wij willen weten of het goed gaat, of we op schema zitten en hoe u de trainingen ervaart, Naar aanleiding van die informatie moeten we misschien de trainingen aanpassen. Dus er is veel contact tussen u en ons. Samen trainen is een prettige gebeurtenis waarbij van alles kan voorvallen. Zeker in het begin van de sessies zal er een gewenning kuur aan vooraf gaan. Wij helpen u er doorheen. En dat maakt van u geen klant maar een sportvriend van ons.
Een doel nastreven is een beleving maar een doel bereiken is keiharde realiteit. Wordt ook een sportvriend van Leon Stevense en vraag een proefsessie aan.


"Leon motiveert me en leert me om technisch goed te sporten. Iets wat ik de afgelopen jaren niet goed heb gedaan en daardoor blessures heb opgelopen."

- Rani van Geer

Meld je aan voor een proefsessie.