Succesverhalen

Sluiten

Dianne

12 weken 12 kg 12 cm en optimale fitheid!

Deze topper heeft het voor elkaar gebokst! Het roer moest om en de mindset was vanaf het begin meteen goed. Na de intake gestart met een intensief traject gericht op training en voeding.

Naast het drukke bestaan van Dianne met een fulltime baan en druk gezinsleven volle bak 3 tot 5 keer trainen in de week.


Binnen Trifora te Enschede heeft Leon Stevense Personal Training alle handvaten om dit soort persoonlijke doelstellingen haalbaar te maken. We hebben alle zeilen bijgezet en mede door samenwerking met Voedingconditie en Pro-F komen we tot het volgende resultaat.


Meting

De begin waardes van Dianne:
Lengte: 170cm
KG: 84kg
Omvang: 96cm

De eindwaardes van Dianne:
Lengte: 170cm
KG: 72,6kg
Omvang: 84cm


Training

In de training hebben we grote stappen gezet met kleine doelstellingen op bijvoorbeeld de roeier en crosstrainer. Elke keer weer tijden verbeteren. Dezelfde calorieën die verbrand werden in 7 minuten op de crosstrainer worden nu verbrand binnen 4 minuten en dat geeft aan dat we het doel om fitter te worden ook zeker hebben behaald.

Balans, core, plyometrie, snelheid en kracht. Het totaal plaatje! Daar hebben we vooral in de sessies op gefocused. Drie keer per week onder begeleiding en nog is twee keer in de week voor haarzelf telt minimaal 5 trainingsuren in de week om dit resultaat voor elkaar te krijgen. 


Voedingconditie

Voeding is vaak 70 procent om in de metingen optimaal resultaat te behalen. Titia van der Stelt van Voedingconditie heeft Dianne goed aangestuurd met een op maat gemaakt voedingsplan. Met daarin verschillende fasen verwerkt, afgestemd op Dianne’s training enverbruik. Voor elke dag een nieuw plan met variantiemogelijkheden.


Pro-F Fysiotherapie

Het lichaam van Dianne werd in korte tijd veel zwaarder belast dan ze gewend was. Vooral pezen en aanhechtingen van spieren hebben het dan zwaar te verduren en veroorzaken dan pijnklachten. Marco Pallencaoe van Pro-F Fysiotherapie heeft de pijnklachten bij Dianne kunnen verhelpen waardoor ze de trainingen kon blijven voortzetten en haar doelstelling kon realiseren.


Ervaring Dianne

De afgelopen jaren heb ik verschillende pogingen gedaan om gewicht kwijt te raken. Dit had echter geen blijvende resultaten. Om het roer echt om te gooien en een gezondere leefstijl aan te gaan nemen heb ik contact opgenomen met Titia van der Stelt. Zij adviseerde mij om contact op te nemen met Leon Stevense. Samen hebben wij het eerste traject super gedaan. Leon heeft mij stap voor stap weer leren sporten. Dit met de nodige ups en downs. Iedere keer lukt het Leon weer om mij mijn doelen bij te laten stellen en mijn grenzen op te zoeken. Ondanks dat, is het programma erg goed vol te houden. Dit mede doordat de trainingen afwisselend zijn en er steeds weer nieuwe uitdagingen door Leon aangedragen worden.

Daarnaast heeft Titia mij richtlijnen gegeven om mijn eetpatroon te laten veranderen. Dit heeft ons samen tot dit mooie resultaat gebracht. De combinatie van sporten en gezonder eten maakt het dat ik me fitter voel en dit stimuleert mij op verder te gaan en het einddoel te bereiken.

Dus een aanrader voor een ieder die gezonder wil gaan leven en wat kilo’s kwijt wil. 


Vervolg.?

We gaan nog niet stoppen! Dianne heeft haar doelen bijgesteld en we gaan verder. Met als voorproefje de strongmanrun 2018?! Wordt vervolgd…..;

Terug naar het overzicht Terug naar het overzicht
Meld je aan voor een proefsessie.